Päiväkodit

Päiväkodit

Viihtyisä ja terveellinen varhaiskasvatusympäristö

 

Varhaiskasvatusympäristöltä odotetaan tänä päivänä esteettisyyttä ja esteettömyyttä, monimuotoisuutta sekä hyvää valaistusta ja sisäilmaa.

Päiväkodin tilojen tulee olla muuntojoustavia paitsi lasten erityistarpeita myös vaihtuvia ryhmäkokoja varten. Niiden tulee tukea ja edistää kasvua ja oppimista.

 

MODULO on suunniteltu vastaamaan näihin vaatimuksiin. MODULO-päiväkotien tilat muuntuvat erilaisiin toimintoihin ja ryhmäkokoihin.

Rakennukset on suunniteltu pysyvän rakennuksen ehdoilla, mutta siirrettävyyden ansiosta ne voivat sijaita elinkaarensa aikana monessa eri paikassa.

Vaihtoehto päiväkodin remontille

Päiväkodin remontointi sujuu harvoin ilman ikäviä yllätyksiä. Pinnan alta paljastuvat ongelmat pitkittävät remonttiaikoja, venyttävät budjettia ja tekevät lopputuloksesta epävarman.

 

MODULO-päiväkoti on erittäin nopea pystyttää – parhaimmillaan pystytys vie vain viikon. Terveellisissä ja turvallisissa tiloissa niin lapsi kuin aikuinen voi viettää suuren osan päivästään turvallisesti. Tuotteistetun konseptin ansiosta kustannukset ovat aina ennustettavat.

 

MODULO tarjoaa päiväkotitoimintaan soveltuvat tilat, joilla on pysyvän rakennuksen elinkaari, viihtyisyys ja energiatehokkuus.

Vaihtoehto perinteiselle tavalle rakentaa uusi päiväkoti
 

Kun vanhan päiväkodin tilalle tarvitaan uusi esimerkiksi sisäilmaongelman vuoksi, aikaa odottaa ei ole. Tällöin perinteinen tapa rakentaa paikalleen on ratkaisuna melko raskas. Kilpailutuksineen rakennusprojekti voi viedä lähes kaksi vuotta. Kun projekti on valmis, muutosten tekeminen ei onnistu enää helposti.

 

MODULO-päiväkoti on helppo, nopea, kustannustehokas ja joustava vaihtoehto perinteiselle tavalle rakentaa uusi päiväkoti. Riittää, kun ilmoitat meille henkilömäärän, jolle rakennusta tarvitaan. Tarjoamme sinulle selkeän ratkaisun, ja koko projekti sujuu parhaimmillaan alle puolessa vuodessa. Myöhemmin moduuleita voidaan lisätä, poistaa tai vaihtaa tarpeen mukaan.

Jätä väliin päiväkodin väistötilat
 

Niin uutta päiväkotia rakennettaessa kuin vanhaa remontoitaessa tarvitaan yleensä väistötilat.

 

Väistötilojen lyhytaikainen vuokraus käy suhteessa kalliiksi. Lisäksi väistötiloissa voi olla vaikea tarjota oppimista tukevaa ja edistävää ympäristöä. Ongelmat vaihtelevat meluhaitoista kylmään vetoon ja valon puutteeseen.

 

MODULO-päiväkoti jättää tämän välivaiheen kokonaan välistä. Nopeat tarjous- ja pystytysvaihe mahdollistavat sen, että uuteen päiväkotiin voidaan muuttaa suoraan vanhoista tiloista. Näin kokonaisratkaisu on kustannustehokkaampi ja myös hiilijalanjäljeltään pienempi.

Elinkaarihankkeen hyödyt ilman pitkää sitoutumista
 

Uusia päiväkoteja rakennetaan yhä useammin elinkaariperiaatteella. Rakentamisen laatu pysyy parempana, kun tilojen rakentamisen ja ylläpidon hoitaa sama taho. Näin ratkaisu on tilaajalleen turvallisempi.

 

Elinkaarihanke tarkoittaa kuitenkin sitoutumista samoihin tiloihin jopa vuosikymmenien ajaksi. Tämän päivän nopeasti muuttuvassa maailmassa voi olla vaikea ennustaa päiväkotitilojen tarvetta viiden vuoden päähän, kahdestakymmenestä puhumattakaan. Elinkaarihankkeeseen ryhtyminen on siis myös riski.

 

MODULO tarjoaa elinkaarihankkeen turvallisuutta ilman pitkää sitoutumista. Voit sopia vuokrasopimuksen 5–50 vuodeksi. Tilatessasi sinun ei tarvitse tietää, montako lasta päiväkodissa on viiden vuoden päästä tai onko päiväkodille kymmenen vuoden kuluttua edes tarvetta. Moduulirakenteen ansiosta tiloja voidaan laajentaa tai pienentää tarpeen mukaan, muuntaa muuhun tarkoitukseen tai siirtää kokonaan muualle, kun niille ei enää ole tarvetta.

 

Koska vuokraan sisältyvät rakennuksen huolto, etävalvonta ja vakuutus, ratkaisu on täysin turvallinen ja mahdollistaa keskittymisen seinien sijaan siihen, mikä on oikeasti tärkeää.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä